pasfoto_2015_2147483648

Heb je een gouden TIP?

Scroll omlaag naar Anoniem Melden

Deze site werd vormgegeven door Oceaandesign van Olga Lundgren en technisch mogelijk gemaakt door Jan den Besten


 Sohosted is al jaren naar alle tevredenheid de beheerder van mijn domein. Betaalbaar, telefonisch goed bereikbaar, helder en altijd behulpzaam.

Over mij

Over mij

Ik heb een ontembare behoefte om de wereld te onderzoeken en te beschrijven. Eerst als scholier via de schoolkrant - nog met een ouderwetse stencilmachine. Later als docent, teacher trainer en adviseur in Nederland,  Afrika en Azië. En daarna - tot op heden - als zelfstandig schrijver en journalist.

Sinds 2002 publiceer ik artikelen in kranten en tijdschriften zoals NRC Handelsblad, Trouw, AD, Zet-magazine, Vrij Nederland, VNG-magazine, VORK, TabakNee! en vele andere.

Ik verdiep mij in complexe maatschappelijke onderwerpen en maak deze toegankelijk voor een breed publiek. Een aantal van mijn gepubliceerde artikelen staan op deze site onder:

- Natuur en landbouw
- Medisch
- Maatschappij


NIEUW: Uw Eigen Boek

Behalve journalistieke artikelen, schrijf ik boeken in opdracht van bedrijven, organisaties en particulieren. 

Zoekt u iemand die uw verhaal vlot kan trekken? Of wilt u een boek laten schrijven en zoekt u een expert? Misschien heeft u uw verhaal al af, maar bent u nog niet helemaal tevreden en heeft u behoefte aan een coach / redacteur. 

Meer informatie: www.uweigenboek.nl


Anoniem Melden

Vertrouwlijk een gouden tip met mij delen? Dat kan op twee manieren:  

Maak een Tutanota account aan op www.tutanota.com. Hiermee kun je encrypted een e-mail versturen naar een ander Tutanota account (zelfs het Totanota-team kent jouw wachtwoord niet en alle berichten worden encrypted verstuurd, zodat alleen de ontvanger het kan lezen). Stuur dan een e-mail naar mijn account (donkerlo@tutanota.com). Op deze manier kun je anoniem met mij communiceren. 

Of stuur mij een ouderwetse gefrankeerde brief naar Surinameplein 55M6, 1058 GN Amsterdam en laat mij weten waar /hoe ik je anoniem kan bereiken. 

 


Janneke Donkerlo  Onderzoekende journalistiek  M 06 26898775  E   KVK 34368041

©2021